Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

Termék részletekElizabeth ADLER : Barcelonából, szeretettel

Raktárkészlet: 1 db
Elizabeth ADLER  :  Barcelonából, szeretettel
3 499 Ft
Bibi Fortunatát, a menő énekest, színésznőt és celebet sokan csodálták és irigyelték a városban.
Aztán egy napon letartóztatták, kedvese és annak új szeretője - aki egyébként Bibi legjobb barátnője volt - meggyilkolásával gyanúsították. Bibi a hírek szalagcímeiben szerepelt, menedzsere álmodni sem mert volna ilyen hírverésről... A rendőrség azonban nem talált bizonyítékot, így szabadon engedték Bibit. Ám a meghurcolt egykori sztárt továbbra sem hagyta nyugodni a gyilkosság vádja. Barcelonába utazott, ahol nyoma veszett.
Bibi lánya a híres nyomozópáros, Mac Reilly és Sunny Alvarez segítségét kéri, ők pedig nem tudnak ellenállni a kísértésnek, hogy minden veszélyt vállalva megoldják a rejtélyes ügyet.
Ki ölte meg Bibi szerelmét és annak szeretőjét? Ki akarta gyanúba keverni a nőt? És ki hívogatja őket Barcelonából?
Sunny és Mac ezúttal is botrányok, izgalmak és veszélyek közepette nyomoz, és a szövevényes bűnügy szálai Hollywood dombjaitól egészen Barcelonáig vezetnek.

Elizabeth Adler, a Toscana, Amalfi, Velence és Capri varázslatos tájain játszódó romantikus krimik nagyasszonya legújabb könyvében ismét megcsillogtatja írói tehetségét. Érzékletes-érzéki leírások, fordulatos cselekmény, dekadensen fényűző helyszínek jellemzik az igazi kikapcsolódást nyújtó regényt.
  • Raktárkészlet
    1 db
    Cikkszám
    9789632544656