Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

Termék részletekJ. F. Demertini - A benned élő gazdagság

Raktárkészlet: 2 db
J. F. Demertini - A benned élő gazdagság
3 290 Ft
Minden ember nagyobb hatalmú, mint hinné, vagy mint amit adott pillanatban mutat magából. Érdekes jellegzetessége ez az emberi természetnek: saját nagyságunkat több rétegnyi illúzió borítja, a lelkünk azonban folyton arra sarkall, hogy önmagunkba mélyedve rábukkanjunk a valóságra, és a világ elé tárjuk valódi nagyságunkat, rejtett kincseinket.

Mi másért vennéd kezedbe ezt a könyvet, ha nem azért, mert egy hang azt duruzsolja a füledbe: több van benned, mint azt jelen pillanatban gondolod? Valahol a szíved mélyén érzed, hogy ha elolvasod ezt a könyvet, nagyszerűséged sokkal nyilvánvalóbbá fog válni. Ha pedig nemcsak az olvasásra összpontosítasz, hanem a kitűzött feladatokat is elvégzed, új ismeretekkel leszel gazdagabb, tapasztaltabbá válsz, és a látókörödet is kiszélesíted. Feltárod a rejtett kincseket, továbbá:

- Megtanulod, hogyan teheted tökéletessé tested működését és az egészségedet.

- Felfedezed, hogyan teremthetsz harmonikusabb kapcsolatokat és több szeretetet az életedben.

- Erőfeszítés nélkül válsz vezéregyéniséggé.

- Megtudod, hogyan alapozhatod meg az anyagi jólétedet, és ráébredsz, hogy mindenkinek – téged is beleértve – joga van a gazdagsághoz.

- Felébreszted az ösztöneidet, és nem győzöl ámuldozni, mennyi csodálatos dolog vesz körül.

- A világ elé tárod szakmai képességeidet – azzal foglalkozol, amit szeretsz, és szereted azt, amivel foglalkozol.

- Ráébredsz saját halhatatlanságodra, és nagyszerű életet élsz.

Bármelyik kincskereső egyetértene velem abban, hogy az első számú szabály: ásni kell. Ha térképed is van, annál jobb. Ez a könyv épp ezt kínálja neked: szerszámokat ad az ásáshoz és térképet, hogy minél könnyebben fel tudd tárni a hét titkos kincset.
  • Raktárkészlet
    2 db
    Cikkszám
    9789635290970